Specialtillverkade lackboxar samt lackboxar från Sveno och CMC.

Alla anpassade för bästa funktion, design och kostnadseffektivitet.

Lackboxar

Lackboxar

Vi har lackboxar i olika prisklasser och utförande för att kunna passa våra kunders behov oavsett om det rör sig om mindre företag eller större koncerner.

Ställer ni höga krav på er lackeringsanläggning? Det gör ni rätt i. I anläggningen ska ni kunna arbeta effektivt, enkelt och driftsnålt. Allt ska helt enkelt fungera och flyta på.

Det är också så vi bygger våra lackeringsboxar. Vi anpassar er lackeringsanläggning efter just era behov och förutsättningar. Planeringen av verkstaden gör vi tillsammans med er för att den ska bli så kostnadseffektiv som möjligt utifrån era förutsättningar.

Vi tar alltid hänsyn till ergonomi, flöden, driftkostnader, arbetsplatser och arbetsmiljö. Detta för att för ni ska få en så effektiv verkstad som möjligt. En verkstad där ni kan växa och utföra ert arbete på allra bästa sätt.

Sveno är våra lackboxar i premiumsegmentet. Helt anpassade för bästa funktion, design och kostnadseffektivitet.

Lackboxarna som heter CMC är något enklare och tillverkas i Italien. CMC Piper är gjord för den mindre lackeringsverkstaden. CMC Stealth är mer flexibel och lämpar sig för något större skadeverkstäder som har större krav på bra och effektiva flöden.

Mer information

Så här jobbar vi

Vi arbetar alltid för en sund arbetsmiljö med låga driftkostnader. Fokus ligger på ett optimalt flöde för just er verkstad och era förutsättningar. Våra projektsäljare utgår från dig som kund för att uppnå bästa arbetsflöde, effektivitet, ekonomi och inte minst bästa lackresultat.

Behovsanlays

Behovsanalys

Först görs en analys av vilka behov ni har idag och de kommande åren. Hur skulle flödena kunna se ut för att få arbetet effektivt, ergonomiskt och enklast.

projektering

Projektering

Vem gör vad och när. Här bestämmer vi hur processen ska gå till så att allt kan göras på smidigaste sätt och utan kostbara stopp eller avbrott i arbetet.

en tecknad industrirobot som bygger

Tillverkning

På vår fabrik i Varberg tillverkar vi er SVENO-box precis som vi bestämt. Det vill säga om ni inte valt att köpa en CMC-box. De tillverkas i Italien.

illustration av checklista och penna

Underhåll

Trots att våra anläggningar är av högsta kvalitet behöver de ändå lite omsorg. Vi håller koll på filterbyten och annat om ni så önskar.

illustration av skruvmejsel och skiftnyckel

Reparation

Ibland kan också olyckan vara framme och då är det viktigt att få igång er anläggning så snart som möjligt. Med våra professionella reparatörer kan ni minimera driftstoppet.

Mer än bara en lackbox. Det är en SVENO

SVENO - vår premium lackbox.

Ett unikt koncept med fördelar i funktion och design som många andra lackboxar inte är i närheten av.

Här finner ni portar i båda gavlar med stora fönsterpartier, belysning vid tak och längre ner på väggen, vårt Pop-Up filtergolv eller väggutsug, värmeåtervinning, användarvänlig manöverpanel.

Lackboxar

cmc - lackboxar med italiens design

Bolest CMC lackboxar

För er som vill ha en bra lackbox till en mindre budget.

CMC är vårt budgetmärke för de lackerare som vill ha en riktigt bra lackbox men hålla i pengarna. Lackboxarna har italiensk sober design med många smarta detaljer kan man här få en riktigt bra lackbox till en rimlig peng.

Läs mer »