“Jag har alltid älskat både bilar och bilvård.”

Sedan 2013 har Kenneth Bjerkesmoen arbetat som projektledare på Bolest. Ett arbete han älskar.

Kenneth kom då från en tjänst som projektingenjör. I snart tio år har han alltså varit med om att plocka fram högklassiga lackboxanläggningar till kunder i både Norge och Sverige.

Stolt medarbetare

Hans huvudfokus i projekten är att ta fram bra och effektiva metoder för hur projekten ska kunna genomföras på bästa möjliga sätt.

Vi arbetar alltid hårt och målmedvetet för att våra kunder ska få det de behöver och gärna lite mer och bättre.
Att Kenneth är stolt över sitt arbete på Bolest går inte att ta miste på. Han brinner för det han gör och berättar gärna om hur de olika lackboxarna fungerar och vad som är för- och nackdelar med diverse lösningar.

– Jag har genom åren lärt mig mer och mer; från torkprocesser som man kan snabba upp för att kunna öka produktionstakten, till vatten som uppvärmning med värmeåtervinning för boxarna som sparar miljön och massor med energi.

Färgblandningsrummen har också utvecklats med åren. Idag går det att göra rent sprutor och annat som man inte hade möjlighet till tidigare. Miljöaspekten är alltid en självklar prioritet när det gäller arbetet med lack. Och att hjälpa kunder är viktigt för Kenneth.

– Varje gång jag lämnar över en ny anläggning till en kund berör den mig djupt i mitt hjärta. Det är viktigt för mig.

Kärleken till bilar och bilvård har också gått i arv

Kenneth har alltid älskat bilar och bilvård är något som han verkligen trivs med. Kanske är det intresset från Kenneth som gjort att hans dotter, Benedicte, har fortsatt i samma spår. Hon arbetar med bilvård på ett stort företag i Tønsberg.

– Jag har hela garaget fullt med bilvårdsprodukter, säger Kenneth och skrattar. Jag älskar att polera bilen.

🇸🇪 PDF
🇳🇴 PDF